Siirry sisältöön

Devyser-hedelmättömyysdiagnostiikkatestit

Kaikki suositellut STS-markkerit ja kontrollisekvenssit Y-kromosomin mikrodeleetioiden tutkimiseen

Devyserin valikoimasta löytyy kaksi kittiä hedelmättömyysdiagnostiikkaan: AZF ja AZF extension Y-kromosomin mikrodeleetioiden tutkimiseen.

Y-kromosomien mikrodeleetiot

Y-kromosomaaliset mikrodeleetiot ovat yleisin geneettinen syy miesten selittämättömiin siittiötuotannon häiriöihin ja hedelmättömyyteen. Atsoospermiasta (siittiökato) tai vakavasta oligotsoospermiasta (pieni siittiötiheys tai kokonaismäärä) kärsivien miesten Y-kromosomien tutkimuksen myötä kromosomista (Yq11) on paikallistettu kolme aluetta, AZFa, AZFb ja AZFc, joissa mikrodeleetioita usein esiintyy. Kyseisten mikrodeleetioiden seulonta on rutiinitoimenpide useilla hedelmöttömyyysklinikoilla.

Y-kromosomin AZFa-, AZFb- ja AZFc-alueiden mikrodeleetioiden tutkimiseen QF-PCR-monistuksella ja kapillaarielektroforeesi- erottelulla. Kitti kattaa kaikki EAA:n (European Academy of Andrology) ja EMQN:n (European Quality Monitoring Network Group) suosittelemat STS-markkerit ja kontrollisekvenssit Y-kromosomin mikrodeleetioiden tutkimiseen.

Devyser AZF Extension -kitti saatavilla löydetyn deleetion suositusten mukaiseen jatkoanalyysiin. Testin teossa ei käytetä AZF-diagnostiikassa perinteisesti käytettyä etidiumbromidia.

Tuote on saatavilla näissä maissa:

  • Suomi
  • Viro

Linkit ja dokumentit

Valmistajan tuotesivu

Yhteyshenkilöt