QuickVue Strep A -pikatestit - Triolab
  • Suomi
  • Eesti
  • Latviešu valoda
  • Lietuviškai

QuickVue Strep A -pikatestit

QuickVue Dipstick Strep A

Quidelin QuickVue Dipstick Strep A on yksivaiheinen, liuskamuotoinen lateral-flow -pikatesti A-ryhmän streptokokkiantigeenien nopeaan tunnistamiseen nielunäytteestä.

Tarkka ja herkkä testi antaa tuloksen viidessä minuutissa. Testissä olevalla sisäisellä kontrollilla varmistetaan testin tekninen onnistuminen ja testipakkaus sisältää myös positiivisen ja negatiivisen kontrolliliuoksen säännöllistä laadunvarmistusta varten. Testipakkauksia saa sekä 25 että 50 testin koossa ja pakkaus sisältää kaikki testin tekemiseen tarvittavat tarvikkeet. Testin sensitiivisyys on 92 % ja spesifisyys 98 %.

Testipakkaukset säilytetään huoneenlämmössä.

Pakkausliite

QuickVue In-line Strep A

QuickVue In-line Strep A on todellinen One-step-testi: näytetikku asetetaan suoraan kasettiin ja reagenssi lisätään yhdestä kerta-annospullosta. Tulokset ovat luettavissa 5 minuutin kuluttua. Tulosviiva ja testin onnistumisen ilmaiseva kontrolliviiva havainnollistetaan eri väreillä.

Pakkausliite

QuickVue+ Strep A

QuickVue+ Strep A -testin selkeä tulos (+ / –) helpottaa tuloksen tulkintaa. Lisäksi testissä olevaan ”Tulos luettavissa”-ikkunaan ilmaantuva värimuutos kertoo, milloin tulos on luettavissa.

Pakkausliite

 

Huom: Kliinisen mikrobiologian potilasnäytteiden diagnostiikka on tartuntatautilain 1227/2016 18. §:n perusteella luvanvaraista toimintaa. Lisätietoa löytyy THL:n nettisivuilta.

 

Yhteystiedot

Aliisa Mäkinen
Aliisa Mäkinen
Tuotepäällikkö
Tiina Salomäki
Tiina Salomäki
Myyntipäällikkö