• Suomi
  • Eesti
  • Latviešu valoda
  • Lietuviškai

Työpaikkailmoitus: Tutkimustuotteiden tuotespesialisti

Triolab Oy hakee tuotespesialistia tutkimustuotteiden myyntiin, markkinointiin sekä tuotetukeen.

Triolab Oy on vuonna 1986 perustettu korkealaatuisten diagnostiikka- ja tutkimustuotteiden myyntiin ja huoltoon erikoistunut asiantuntijayritys. Yrityksemme kuuluu ruotsalaiseen life science – ja terveydenhuoltoalan tuotteisiin ja palveluihin erikoistuneeseen pörssinoteerattuun AddLife-konserniin. AddLifen päämarkkina-alue on Pohjoismaat, ja konserni työllistää tällä hetkellä yli 600 ammattilaista. Triolab Oy:n palveluksessa on tällä hetkellä n. 40 henkilöä. Triolab Oy sisaryhtiöineen toimii Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomen pääkonttori ja varasto sijaitsevat Turussa, lisäksi yrityksellämme on aluetoimistot Helsingissä ja Tampereella.

Pääasiallisena työtehtävänäsi on jatkuvasti laajentuvan tutkimustuotevalikoimamme tuotteiden myynti, markkinointi ja tuotetuki yliopistoille ja tutkimuslaitoksille koko Suomen alueella. Sinulla on lisäksi merkittävä rooli asiakassuhteiden kehittämisessä ja vahvistamisessa yhteistyössä muun organisaatiomme kanssa. Teet tiivistä yhteistyötä muiden tiimin asiantuntijoiden kanssa, mutta pääset myös toteuttamaan itseäsi. Emme odota löytävämme valmista kenttätyön osaajaa, vaan innokkaan ja myyntihenkisellä asenteella varustetun tulevaisuuden ammattilaisen!  Sinulla on ylempi luonnontieteellinen korkeakoulututkinto sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Työskentelet joko Turun, Helsingin tai Tampereen toimistostamme käsin, mutta sinulla on oltava valmius matkustaa kotimaassa viikoittain.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn reilussa ja mutkattomassa, töitä tosissaan tekevässä organisaatiossa sekä kilpailukykyisen palkkauksen ja työsuhde-edut.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 14.12.2018 mennessä osoitteeseen rekry@triolab.fi.

Lisätietoja Triolab Oy:ssä antaa myyntijohtaja Jussi Kurittu (p. 0400 800 917, jussi.kurittu@triolab.fi). Soittoajat: Ti 4.12. klo 15-16 ja ti 11.12. klo 15-16.