Siirry sisältöön

Uusi triolabilainen: Laura Pietola

Iloisina toivotamme Laura Pietolan tervetulleeksi molekyylidiagnostiikkatiimimme vahvistukseksi! Lauran vastuualueena ovat genetiikan ja onkologian tuotteet, laitteet sekä applikaatiotuki Suomessa. Lisäksi hän toimii Baltian organisaatiomme asiantuntijatukena.

Lauran rekrytoinnin myötä meillä on mahdollisuus panostaa entistä enemmän parhaimpien humaanigenetiikan diagnostiikkaratkaisujen tarjoamiseen hankkimalla mielenkiintoisia edelläkävijätuotteita ja -päämiehiä edustukseemme.

Laura on koulutukseltaan FT (väitöskirjan aihe sisäkorvan geeniterapia ja Usherin syndrooma tyyppi 3), FM (Perinnöllisyystiede) ja lisäksi hänellä on pedagoginen pätevyys. Lauran aiempi kokemus perinnöllisten sairauksien tutkimuksesta, geeniterapiasovellusten kehittämisestä sekä opetustehtävissä aikuiskoulutuksen parissa toimimisesta ovat omiaan tuomaan näkemystä kentällä tarvittaviin ratkaisuihin.

Laura on aloittanut työt haastavissa olosuhteissa koronatilanteesta johtuen, mutta ratkaisukeskeiselle Lauralle tämä ei ole tuottanut ongelmia.

Yhteyshenkilöt