Triolab Oy

Triolab Oy on vuonna 1986 perustettu kliinisen diagnostiikan tuotteiden maahantuontiin, markkinointiin ja myyntiin sekä tekniseen tukeen erikoistunut asiantuntijayritys. Palveluksessamme on tällä hetkellä 30 henkilöä. Yrityksemme pääkonttori ja varasto sijaitsevat Turussa ja aluetoimistomme Helsingissä ja Tampereella. Lisäksi yrityksellämme on oma edustus Virossa.

Yrityksemme kuuluu ruotsalaiseen, Tukholman pörssissä noteerattuun AddLife-konserniin. Yrityksellämme on sisaryhtiöt kaikissa Pohjoismaissa.

Positiivisen kehityksemme ja kilpailukykymme taustalla ovat työntekijöiden vahva henkilökohtainen sitoutuminen ja ammattitaito sekä tuotteiden, asiakaspalvelun ja teknisen tuen yksilöllisyys ja korkea laatu.

Seuraamme aktiivisesti toimintaympäristöämme ja pyrimme löytämään edustukseemme asiakastarpeiden mukaisia ja ominaisuuksiltaan ja käyttötarkoituksiltaan kilpailijoista erottuvia tuotteita. Lisäksi teemme erittäin tiivistä yhteistyötä toimittajiemme kanssa, jotta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman hyvän tuen kaikissa tilanteissa.

Asiantunteva ja palvelualtis myynti- ja huoltohenkilökuntamme on aktiivisesti kentällä palvelemassa asiakkaitamme sijaintipaikasta riippumatta. Toimistollamme taas tehokas ja joustava asiakaspalvelumme vastaa asiakkaidemme kysymyksiin ja auttaa niin tilausten tekemisessä kuin oikean yhteyshenkilön tavoittamisessakin.