Avoimet työpaikat

Triolab Oy on vuonna 1986 perustettu korkealaatuisten laboratoriolaitteiden ja -tarvikkeiden maahantuontiin, myyntiin sekä huoltoon erikoistunut asiantuntijayritys. Yrityksemme kuuluu ruotsalaiseen AddLife-konserniin, joka on pääasiassa pohjoismaisilla markkinoilla toimiva terveydenhuoltoalan pörssinoteerattu konserni. AddLife työllistää tällä hetkellä lähes 500 ammattilaista noin 25 tytäryhtiössään.

Triolab Oy sisaryhtiöineen toimii Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomen pääkonttori ja varasto sijaitsevat Turussa. Lisäksi yrityksellämme on aluetoimistot Helsingissä ja Tampereella.
Triolab Oy:ssä työskentelee tällä hetkellä 34 työntekijää ja liikevaihtomme on yli 13 M€.

Vahvistaaksemme markkina-asemaamme haemme nyt palvelukseemme Tampereen aluetoimistoon

Huollon ammattilaista

Työtehtäviäsi ovat laboratoriolaitteiden asennus-, huolto- ja ylläpitotehtävät.

Odotamme sinulta työtehtäviin soveltuvaa teknistä koulutusta (esimerkiksi mekatroniikka ja sähkötekniikka), tietotekniikan käytännön osaamista, sorminäppäryyttä, päivittäistä matkustushalukkuutta sekä oikeaa asennetta ja halua kehittyä.

Sinulla on suomen kielen lisäksi hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Arvostamme myös laboratorioympäristön tuntemista sekä aikaisempaa kokemusta alalta.

Tarjoamme oikealla asenteella varustetulle avoimelle ja sosiaaliselle oman alansa asiantuntijalle mielenkiintoisen ja haastavan työn huumorintajuisessa ja mutkattomassa, töitä tosissaan tekevässä organisaatiossa, sekä kilpailukykyisen palkkauksen työsuhde-etuineen.

Lisätietoja Triolab Oy:ssä antaa huoltopäällikkö Petri Lehtikunnas, p. 040 706 7505.
Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen [email protected]