Siirry sisältöön

STA Compact Max -hyytymisanalysaattori

Kompakti työjuhta keskisuuriin laboratorioihin

Diagnostica Stagon valmistama STA Compact Max on täysautomaattinen hyytymisanalysaattori keskisuurten laboratorioiden tarpeisiin. STA Compact Max -analysaattorilla on mahdollista tehdä hyytymisajan mittaamiseen perustuvia määrityksiä sekä kromogeenisia ja immunologisia määrityksiä.

Patentoitu mittausmenetelmä

STA Compact Max -laitteen hyytymisajan mittausmenetelmä perustuu Stagon patentoimaan viskositeetin muutoksen mekaaniseen rekisteröintiin. Optisista menetelmistä poiketen näytteen hemolyyttisyys, lipeemisyys tai ikteerisyys ei vaikuta hyytymisaikaan perustuviin mittaustuloksiin millään tavalla.

Kapasiteettia ja suorituskykyä moniin tarpeisiin

Laitteessa on näytepositiot 96 primääriputkelle ja reagenssipositiot 45 erikokoiselle reagenssipullolle. Sisäänrakennettu viivakoodinlukija tunnistaa näytteet ja reagenssit. Keskeisille tutkimuksille on viivakoodikalibrointimahdollisuus. Reagenssien ja näytteiden lisääminen analyysin aikana on jouhevaa, ja halutessa laite priorisoi kiireiset näytteet kaiken muun edelle.

STA Compact Max -laitteessa on helppokäyttöinen Windows-käyttöliittymä ja laite on liitettävissä kaksisuuntaisesti LIS/HIS-järjestelmiin ASTM-protokollan mukaisesti.

Laite räätälöidään tarvittaessa välitietojärjestelmin, korkinlävistyksellä ja HIL-tunnistimella varustettuna.

Tuote on saatavilla näissä maissa:

  • Suomi
  • Viro

Linkit ja dokumentit

Valmistajan tuotesivu

Esittelyvideo

Yhteyshenkilöt