Siirry sisältöön

Triolab

Triolab Oy on vuonna 1986 perustettu kliinisen diagnostiikan, lääke- ja luonnontieteellisen tutkimuksen sekä teollisuuden tuotteiden myyntiin ja tekniseen tukeen erikoistunut suomalainen asiantuntijayritys. Tällä hetkellä Triolabin palveluksessa on lähes 50 henkilöä, ja sen liikevaihto on yli 20 miljoonaa euroa. Yrityksen pääkonttori ja varasto sijaitsevat Turussa ja aluetoimistot Espoossa ja Tampereella.

Triolab kuuluu ruotsalaiseen, Tukholman pörssissä noteerattuun AddLife-konserniin. Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Islannissa toimivien Triolab-yritysten muodostama Triolab Group on yksi alan johtavista jakelijoista Pohjoismaissa.

Triolab Baltic OÜ on Triolab Oy:n sisaryritys, joka tarjoaa asiakaspalvelun, tuotetuen ja teknisen tuen Virossa, Latviassa ja Liettuassa – asiakkaiden omalla kielellä.

Kaikki Triolabin myyjät ovat koulutettuja asiantuntijoita, jotka toimivat asiakkaan tukena tuotteiden käytössä. Myyjien lisäksi teknisen tuen henkilökunta on aina apuna laitteiden huolto- ja ongelmatilanteissa.

Yritysfilosofia

Yrityskulttuurimme ja -filosofiamme perustuu AddLife-konsernin neljään perusperiaatteeseen:

Yksinkertaisuus, vastuullisuus, sitoutuminen ja innovaatio

Teemme asiat yksinkertaisesti ja tehokkaasti turhaa byrokratiaa välttäen. Toiminnan johtamisessa painotamme markkinaympäristössä tapahtuvaa jatkuvaa muutosta, yksilöiden halua toiminnan kehittämiseen sekä kykyä sopeutua muutoksiin. Yritystoiminnassa korostamme myös työntekijöiden vapautta tehdä työtään koskevia päätöksiä sekä vastuuta oman työn suunnittelusta.

Panostamme henkilökunnan osaamisen jatkuvaan kehittämiseen muun muassa erilaisten koulutusten avulla. Kokonaisvaltaisen, laadukkaan asiakaspalvelukokemuksen tuottaminen on yritystoimintamme keskeisimpiä tavoitteita, kuten myös työntekijöiden työssä viihtyminen sekä hyvän yhteishengen ylläpitäminen.

Nainen laboratoriotakissa hymyilee