Huoltosopimukset - Triolab
  • Suomi
  • Eesti
  • Latviešu valoda
  • Lietuviškai

Huoltosopimukset

Tarjoamme asiakkaillemme toimittamiemme laitteiden ennaltaehkäisevää kunnossapitopalvelua koko laitteen käyttöiän ajaksi. Huoltosopimuksen sisältö riippuu aina sopimuksen sisältämien laitteiden virallisista huoltokäytännöistä, mutta se voidaan kuitenkin aina räätälöidä asiakastarpeiden mukaisesti.

Huoltosopimukset voivat sisältää esimerkiksi pelkästään ennakoivat määräaikaishuollot ja niiden sisältämät tarvikkeet tai vaihtoehtoisesti määräaikaishuoltojen lisäksi myös halutun määrän vikakäyntejä ja/tai laitteiden varaosia.

Triolabin huolto on automaattisesti yhteydessä huoltosopimusasiakkaisiin sopivan huoltoajankohdan sopimiseksi laitteen määräaikaishuollon lähestyessä. Useimpien laitteiden määräaikaishuolto voidaan suorittaa asiakkaan tarpeen mukaan myös lainalaitejärjestelyin, jolloin Schenker Express noutaa laitteen asiakkaalta Triolabin huoltopisteeseen ja toimittaa asiakkaalle lainalaitteen käyttöön huollon ajaksi.

Kiinnostuitko huoltosopimuksesta?

Jätä laitteesi huoltotarpeesta huolehtiminen meille ja pyydä tarjous huoltosopimuksesta alla olevalla yhteydenottokaavakkeella.