Siirry sisältöön

Kestotoimitukset

Osalla tuotteistamme (esimerkiksi virtsaviljelymaljat ja laaduntarkkailussa käytettävät kontrollit) on lyhyt käyttöaika. Valmistaja tekee näitä tuotteita vain ennalta määriteltyinä ajankohtina, ja me toimitamme niitä sitä mukaa asiakkaille automaattisina kestotoimituksina aina edellisen erän vanhenemispäivään mennessä.

Kyseisten erityistuotteiden saatavuus voidaan taata vain kestotoimitusasiakkaille – ilman kestotoimitussopimusta niitä ei välttämättä ole saatavilla. Automaattiset kestotoimitukset on mahdollista sopia myös kaikkien muidenkin tuotteidemme osalle.

Jos haluat ryhtyä kestotoimitusasiakkaaksi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin teemme kulutukseenne ja tarpeisiinne perustuvan toimitussuunnitelman. Kun kestotoimitussopimus on allekirjoitettu, alamme toimittaa tuotteita aikataulun mukaisesti ilman erillisiä tilauksia.

Tuotekohtaiset toimitusaikataulut löytyvät tuotteiden nettisivuilta. Niihin on merkitty myös, mihin mennessä mahdollisista määrämuutoksista tai peruutuksista on meille ilmoitettava. Kestotoimituksiin ei voi yhdistää muita tuotetilauksia.

Koiran pää kurkistaa pahvilaatikosta