Siirry sisältöön

Haetaan: logistiikkatyöntekijä

Triolab Oy hakee varastoonsa logistiikkatyöntekijää. Logistiikkatyöntekijän työtehtävät sisältävät enimmäkseen tuotteiden vastaanottoa, lähetystä ja hyllytystä.

– HAKU ON PÄÄTTYNYT –

Logistiikkatyöntekijän työtehtävät sisältävät enimmäkseen tuotteiden vastaanottoa, lähetystä ja hyllytystä. Työsuhde on osa-aikainen (n. 80 %) ja toistaiseksi voimassa oleva. Hakijan niin halutessa voidaan sopia myös määräaikaisesta työsuhteesta.

Triolabin moderni varasto sijaitsee uusissa toimitiloissa Turun Mustionkadulla. Tavaroiden toimitusketjua hallinnoidaan toiminnanohjausjärjestelmällä, johon varaston tapahtumat kirjataan käsipäätteillä. Varaston toiminnassa noudatetaan Lean 5S -menetelmää.

Haluaisimme työkaveriksemme henkilön, joka on tarkka, vastuuntuntoinen ja positiivisella asenteella varustettu. Varaston vaihtelevissa tehtävissä pitää myös olla itsenäisesti toimeen tarttuva ja tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan toimenkuvan mukavassa ja kannustavassa työilmapiirissä. Työyhteisömme hierarkia on matala ja keskustelukulttuuri avoin. Meillä pääset tekemään töitä kivassa seurassa, toimivassa ympäristössä ja käyttäen nykyaikaisia työkaluja.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi viimeistään 23.10.2022.

 

Triolab Oy on vuonna 1986 perustettu korkealaatuisten diagnostiikka- ja tutkimustuotteiden myyntiin, tuotetukeen ja huoltoon erikoistunut asiantuntijayritys. Meillä työskentelee lähes 50 alan ammattilaista. Triolabin pääkonttori ja varasto sijaitsevat Turussa. Sen lisäksi meillä on aluetoimistot Espoossa ja Tampereella. Yrityksemme kuuluu pörssinoteerattuun AddLife-konserniin.