Siirry sisältöön

Triolabin toimet koronavirustilanteeseen liittyen

Triolab Oy edustamine tuotteineen on osa suomalaisen terveydenhuollon ketjua. Haluamme omalta osaltamme varmistaa terveydenhuollon toimivuuden.

Triolab Oy edustamine tuotteineen on osa suomalaisen terveydenhuollon ketjua. Reagoimalla koronavirustilanteesta johtuviin muutoksiin haluamme omalta osaltamme varmistaa terveydenhuollon toimivuuden myös poikkeuksellisina aikoina:

Kahdeksan hengen teknisen tuen organisaatiomme on valmiina varmistamaan laboratoriolaitteiden toimivuuden hoitamalla kaikki akuutit viat ja tekemään tarvittavat korjaukset. Emme kuormita terveydenhuoltoa laitteiden kiireettömillä määräaikaishuolloilla, vaan asiakkaan niin toivoessa siirrämme perushuoltokäynnit myöhempään ajankohtaan.

Tuotetuesta vastaavat asiantuntijamme ovat siirtyneet toimistolta ja asiakastapaamisista etätöihin, mutta kaikissa tuotteiden käyttöön ja saatavuuteen liittyvissä asioissa heidät saa aina kiinni aivan kuten ennenkin.

Asiakaspalvelumme ja logistiikkaosastomme on siirtynyt soveltuvin osin myös etätöihin, mutta tilausten tekeminen sujuu muuttumattomana. Logistiikkaosastomme käy jatkuvaa keskustelua päämiestemme ja kuljetusliikkeiden kanssa tavaroiden toimituksen varmistamiseksi.

Varastollamme töitä tehdään kuten aina: tavaroita tulee päämiehiltä ja lähtee asiakkaille jatkuvalla syötöllä. Toimituksiin liittyvällä henkilöstöllämme on omasta väestämme varamiehiä koulutettuna siltä varalta, että joku joutuisi jäämään pois töistä.