Siirry sisältöön

Diagnostica Stago -hyytymisanalytiikan reagenssit

Korkealaatuiset hyytymisreagenssit rutiini- ja erikoisanalytiikkaan

Diagnostica Stagon valikoima tarjoaa reagenssit kaikkiin hyytymisanalytiikan tarpeisiin.

Korkeaa laatua jo vuodesta 1945

Vuonna 1945 perustettu Stago on valmistanut hyytymisanalytiikan reagensseja jo vuodesta 1962. Tämän ranskalaisen perheyrityksen reagensseilla tehdään noin kolmasosa maailman hyytymisanalytiikan tutkimuksista. Suuresta valmistusmäärästä huolimatta Diagnostica Stagon reagenssien laatu on pysynyt aina korkealla.

Työskentelyä helpottavia ominaisuuksia

Stagon reagenssien suunnittelussa on otettu huomioon useita päivittäistä työtä helpottavia yksityiskohtia. Esimerkiksi INR:n ja tromboplastiiniajan kalibrointitiedot löytyvät reagenssin viivakoodista esikalibroituna Stagon STA-sarjan laitteille. Samaa viivakoodikalibraatiota hyödyntävät myös mm. fibrinogeeni- ja D-dimeeri-reagenssit. INR-kalibrointi kestää alle kaksi minuuttia.

Stagon reagensseista iso osa on valmiiksi liukoisia, mikä helpottaa päivittäistä työskentelyä laboratoriossa. Liuotettavien reagenssien lyhyt liuotusaika ja välitön käyttövalmius ovat niininkään ominaisuuksia, jotka tuovat ketteryyttä työskentelyyn ja säästöä laboratoriolle.

Laaja valikoima reagensseja rutiinista erikoisanalytiikaan

Diagnostica Stagon reagenssivalikoima kattaa niin terveydenhuollossa käytetyt hyytymisreagenssit kuin tutkimuksessa tarvittavat erikoisuudet. Oli kyseessä sitten tukos- tai vuototaipumuksen selvittely, varfariinihoito tai uudet antikoagulantit, löytyy Stagolta laadukkaat reagenssit ja laiteratkaisut kaikkiin tarpeisiin.

Tuote on saatavilla näissä maissa:

  • Suomi
  • Viro

Linkit ja dokumentit

Valmistajan reagenssikatalogi

Avainsanat

trombiini

Yhteyshenkilöt