Siirry sisältöön

Eurocell- hematologian kontrollit

Kattava valikoima sisäisiä kontrolleja hematologian solulaskijoiden laadun varmistukseen

Monitasoiset kokoverikontrollit useille eri markkinoilla oleville solulaskijoille tuovat laatua laboratorion toimintaan.

Lääketieteellisten laboratorioiden pätevyysvaatimusten standardi suosittelee käyttämään kolmannen osapuolen kontrolleja täydentämään laitevalmistajien kontrollien käyttöä laadunvarmistuksessa. Triolabin laaja hematologian kontrollien valikoima auttaa  saavuttamaan standardin edellyttämän laatutason laitemallista riippumatta.

Valikoimassa on eri tasoja ja parametreja sisältäviä kontrolleja (PVK, valkosolujen erittelylaskenta, RBC-nuoruusmuodot). Kontrollivalmisteilla on pitkä säilyvyys ja käyttöikä. Valmistajan määrittämät viitearvot on ladattavissa sähköisessä muodossa laitteeseen.

Kestotoimitustuote

Nämä tuotteet toimitetaan kestotoimituksina.

Saatavissa on myös muita tasoja ja pakkauskokoja.

Erityisesti 3-osaisen diffin ja impedanssimenetelmään perustuvien Sysmex-laitteiden kontrollointiin. Hyvän säilyvyyden ja edullisen hinnan ansiosta soveltuu myös PVKT-toistokontrolliksi.

Tuotekoodi       Tuotenimi ja pakkauskoko
0ST060TA2       CBC-ST Plus 6 x 2.5ml Normal
0ST0C0TA2       CBC-ST Plus 12 x 2.5 ml  Normal

Alla olevasta taulukosta löytyvät päivämäärät, joihin mennessä tuotteet viimeistään toimitetaan (Toimitetaan). Mahdolliset muutokset ja peruutukset kestotoimituksiin tulee tehdä ennen viimeistä tilausmuutospäivää (Muutokset).

Tuote on saatavilla näissä maissa:

  • Suomi

Avainsanat

kontrollit

Yhteyshenkilöt