Siirry sisältöön

Solana-laite ja -HDA-testit

Yksinkertainen ja nopea molekulaarinen testausmenetelmä

Quidelin Solana-laitteen käyttämä HDA-menetelmä mahdollistaa  erilaisten virusten ja bakteerien nopean tunnistamisen. HDA tulee sanoista helikaasiriippuvainen amplifikaatio, joka on isotermaalinen (samassa lämpötilassa tapahtuva) nukleiinihappojen monistusmenetelmä.

Solana-laite

Solana on pieni ja kevyt molekulaarisen diagnostiikan laite, jota ohjataan integroidulta kosketusnäytöltä. Laite antaa tulokset jopa 35 minuutissa. Tulokset voidaan lukea suoraan näytöltä, tulostaa tai lähettää LIS-liitäntään. Laite on CE-IVD-merkitty.

Solana-testit

Solanalla voidaan ajaa 1-12 näytettä samassa ajossa helpon esikäsittelyprotokollan jälkeen. Kaikki testit ovat CE-IVD-merkittyjä. Esimerkiksi ainutlaatuinen Solana Strep Complete -testi tarjoaa nopean diagnostisen työkalun nieluviljelytutkimuksen tilalle.

Nopea molekulaarinen, in vitro -diagnostinen testi A-ryhmän β-hemolyyttisen streptokokin (Streptococcus pyogenes) ja pyogeenisten C/G-ryhmän streptokokkien (Streptococcus dysgalactiae) nukleiinihappojen kvalitatiiviseen tunnistamiseen.

  • Solana Strep Complete Assay
  • Solana GAS Assay

Nopea molekulaarinen, in vitro -diagnostinen testi Herpes simplex virus -tyypin 1 (HSV-1), Herpes simplex virus -tyypin 2 (HSV-2) ja Varicella zoster -viruksen (VZV) nukleiinihappojen tunnistamiseen ja erottamiseen. Testi soveltuu iholta ja limakalvoilta otetuille tikkunäytteille.

  • Solana HSV 1+2/VZV Assay

Tuote on saatavilla näissä maissa:

  • Suomi

Linkit ja dokumentit

Valmistajan tuotesivu

Yhteyshenkilöt