Siirry sisältöön

Starrsed TL -laskoanalysaattori

EDTA-lasko osaksi Inpeco-automaatiota

Hollantilaisen RR Mechatronicsin valmistama Starrsed TL-laskoanalysaattori tekee laskomäärityksen automaattisesti suoraan suljetusta EDTA-putkesta Westergrenin menetelmän mukaisesti.

Starrsed TL on tarkoitettu liitettäväksi point-of-space-periaatteen mukaisesti useiden valmistajien automaatioratoihin (Siemens, abbott ym). Järkevän suunnittelun ansiosta vapaasti lattialla seisova analysaattori vie hyvin vähän lattiapinta-alaa, mikä helpottaa sen sijoittamista ahtaisiinkin paikkoihin. Starrsed TL poimii putket radalta integroidulla käsivarrellaan, ja sekoittaa ja aspiroi näytteet korkin läpi vasta analysaattorin sisällä, mikä vähentää merkittävästi radan likaantumista ja vahinkoja. Laskossa käytetty EDTA-putki on tämän jälkeen heti käytettävissä radan muissa osissa, esimerkiksi hematologian analysaattoreilla.

Starrsed TL toimii jatkuvasyöttöisesti automaatioradalta käsin, minkä lisäksi siinä on manuaalinen näytteiden syöttökaista radan huoltoseisokkien ajaksi. Laitteen toimiessa saumattomasti automaation osana käyttäjän tehtäväksi jää lähinnä reagenssisäiliöiden vaihtaminen, liputusten huomiointi sekä laitteen säännöllinen puhdistus, joka on tehty mahdollisimman helpoksi. Yhdellä kerralla analysoitavana voi olla jopa 84 näytettä ja Westergenin menetelmän 30 minuutin version ansiosta tunnissa valmistuu noin 135 tulosta, mikä riittää hyvin keskikokoisen sairaalalaboratorion ruuhkahuippuihin.

QRR 049001, normaali (matala) taso, 6 x 4,6 ml

Hyvin säilyvä ja sekoittuva kokoverivalmiste laskomenetelmien päivittäiseen laadunvarmistukseen. Täysin yhteensopiva RR Mechatronicsin Starrsed-analysaattoreiden kanssa ja soveltuu myös kaikille muille Westergrenin menetelmän mukaisille laskolaitteistoille.

QRR 049002, abnormal (korkea) taso, 6 x 4,6 ml

Hyvin säilyvä ja sekoittuva kokoverivalmiste laskomenetelmien päivittäiseen laadunvarmistukseen. Täysin yhteensopiva RR Mechatronicsin Starrsed-analysaattorien kanssa ja soveltuu myös kaikille muille Westergrenin menetelmän mukaisille laskolaitteistoille.

Tuote on saatavilla näissä maissa:

  • Suomi
  • Viro

Avainsanat

lasko senkka

Yhteyshenkilöt