Siirry sisältöön

TA-8V-tromboaggregometri

Trombosyyttifunktio-määritysten kultainen standardi

TA-8V on tarkoitettu trombosyyttien funktiotutkimuksiin. Menetelmä perustuu absorbanssin muutokseen näytesuspensiossa, kun siihen lisätään trombosyyttien toimintaa aktivoivia agonisteja.

Kompakti ja hyvin suunniteltu kokonaisuus

Ranskalaisten Diagnostica Stagon ja SD-innovationin yhteistyönä syntyneen TA-8V:n mittausyksikkö on integroitu PC-tietokoneen keskusyksikön yhteyteen, joten erillistä tietokonetta ei tarvita. Järjestelmällä on mahdollista ajaa kahdeksan reaktioputkea samanaikaisesti, mikä nopeuttaa diagnostiikkaa etenkin suuria laimennossarjoja käytettäessä. Reaktiokäyrien näkyminen samalla kuvaajalla helpottaa tulosten tulkintaa.

Trombosyyttitutkimusten referenssimenetelmä

Markkinoilla on useita menetelmiä trombosyyttien funktion tutkimuksiin. Vain optiseen, absorbanssin muutokseen perustuvat menetelmät ovat kuitenkin riittävän herkkiä osoittamaan pienetkin muutokset trombosyyttien toiminnassa. Diagnostica Stagon TA8V (ja pienempi malli TA-4V) hyödyntää mittausmenetelmässään infrapuna-aallonpituutta, minkä vuoksi näytteen taustavärit kuten hemolyysi tai ikterus eivät haittaa analyysin suorittamista.

86923 – ADP (3 x 1 ml)

86924 – Collagen (3 x 1 ml)

86922 – Arachidonic acid (3 x 1 ml)

86925 – Epinephrine (3 x 1 ml)

86926 – TRAP 6 (3 x 1 ml)

50705 – Ristocetin 7,5 mg/vial (10 x 0,5 ml)

Tuote on saatavilla näissä maissa:

  • Suomi
  • Viro

Linkit ja dokumentit

Valmistajan tuotesivu

Yhteyshenkilöt