Siirry sisältöön

VetScan VS2 -kemian analysaattori

Kemian parametrit helposti valmiista paneeleista

VetScan VS2 mittaa kerrallaan jopa 14 kemian parametria luotettavasti vain 100 µl:sta kokoverta, plasmaa tai seerumia. Valittavana on 12 erilaista testiroottoria, joista jokaisessa on eri parametriyhdistelmiä. Laitteella on mahdollista mitata perinteisten peruskemian määrityksien lisäksi myös mm. sappihapot, T4 ja fenobarbitaali.

Laite ei vaadi käyttäjän jatkuvaa läsnäoloa, vaan näytteen pipetoinnin ja näyteajon käynnistämisen jälkeen voi siirtyä muihin tehtäviin analyysin ajaksi. Mittausaika on noin 10 minuuttia testiroottorista riippuen.

Laite soveltuu monen eri eläinlajin veriarvojen määrittämiseen. Pienikokoisena se on mahdollista ottaa myös talli-, tila- tai kotikäynneille mukaan.

Helppokäyttöinen ja liitettävä

Reagenssiroottorit ovat tehdaskalibroituja eikä laitekaan vaadi kalibrointia. Jokaisessa roottorissa on automaattinen laaduntarkastus ja HIL-tunnistus (hemolyyttisyys, lipeemisyys, ikteerisyys). Laite on huoltovapaa ja liitettävissä yleisimpiin potilastietojärjestelmiin.

CLBA, ALP, ALT, AST, GGT, AMY, ALB, TP, TBIL, BUN, CREA, Ca++, CHOL, GLU, UA, NA+, CK, K+, TCO2, PHOS, Mg, GLOB, T4, PHB

kissa, koira, hevonen, nauta, sika, lammas, kani, fretti, marsu, rotta, hiiri, erilaiset linnut, matelijat

Tuote on saatavilla näissä maissa:

  • Suomi

Linkit ja dokumentit

Valmistajan tuotesivu

Yhteyshenkilöt