Siirry sisältöön

Haetaan: tuotespesialisti

Pääasiallisena työtehtävänäsi on kliinisen diagnostiikan tuotteiden myynti, markkinointi ja tuotetuki koko Suomen alueella. Lopullinen vastuualue määräytyy osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

– HAKU ON PÄÄTTYNYT –

Triolab Oy hakee tuotespesialistia Turun, Espoon tai Tampereen toimipisteeseen

Pääasiallisena työtehtävänäsi on kliinisen diagnostiikan tuotteiden myynti, markkinointi ja tuotetuki koko Suomen alueella. Lopullinen vastuualue määräytyy osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Asiakaskuntaasi voivat olla esim. yliopisto- ja keskussairaaloiden laboratoriot ja osastot sekä yksityisen terveydenhuollon palveluntarjoajat.

Odotamme sinulta työtehtäviin soveltuvaa koulutusta tai kokemusta sekä erityisesti intoa ja halukkuutta asiakaslähtöiseen kenttätyöhön. Jos olet liian sosiaalinen ja vaihtelunhaluinen laboratoriorutiineihin, tutkijankammioon tai yksinäiseen toimistotyöhön, saattaa tämä työ olla juuri sinua varten. Edellytyksenä on hyvä suomen ja englannin kielen taito, ruotsin kielen taito on plussaa. Eduksi katsotaan mm. biokemian tuntemus, kokemus verikeskustoiminnasta, terveydenhuollon laboratoriosta tms.

Tarjoamme myynti- ja palveluhenkisellä asenteella varustetulle avoimelle ja sosiaaliselle osaajalle mielenkiintoisen ja haastavan työn reilussa ja iloisessa, töitä tosissaan tekevässä työporukassa sekä kilpailukykyisen palkkauksen ja työsuhde-edut. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mitä tehtävään sopivaa osaamista sinulla on tarjota? Tuo kokemuksesi ja kiinnostuksesi esille vapaamuotoisella hakemuksella, niin voimme yhdessä miettiä sopivaa roolia myyntiorganisaatiossamme. Tarjoamme monipuoliset koulutusmahdollisuudet myyntityöhön ja tarvittavan perehdytyksen alaan sekä yrityksen toimintatapoihin.

 

Triolab Oy on vuonna 1986 perustettu korkealaatuisten diagnostiikka- ja tutkimustuotteiden myyntiin, tuotetukeen ja huoltoon erikoistunut asiantuntijayritys. Meillä työskentelee lähes 50 alan ammattilaista. Triolabin pääkonttori ja varasto sijaitsevat Turussa. Sen lisäksi meillä on aluetoimistot Espoossa ja Tampereella. Yrityksemme kuuluu pörssinoteerattuun AddLife-konserniin.

Yhteyshenkilöt