Siirry sisältöön

Nesteenkäsittelyrobotit ja monileimalukijat toimintaa tehostamassa

Teollisuusentsyymivalmistaja Roal on tehostanut toimintaansa mm. automatisoimalla tuotekehitys- ja laaduntarkkailulaboratorioittensa prosesseja Tecanin nesteenkäsittelyroboteilla ja monileimalukijoilla.

Rajamäellä toimiva asiakkaamme Roal Oy on yksi maailman johtavista teollisuusentsyymien valmistajista. Roalin ydinosaamista on teollisen mittakaavan Trichoderma-, Aspergillus– ja Bacillus-fermentoinnit, joista jalostetaan tuotteita eri teollisuusalojen sovelluksiin.

Roal on nopeuttanut molekyylien seulontaa, entsyymikehitystä ja laaduntarkkailua automatisoimalla tuotekehitys- ja laaduntarkkailulaboratorioittensa prosesseja. Toimintaa ovat tehostamassa mm. Tecanin nesteenkäsittelyrobotit ja monileimalukijat (Freedom EVO, Fluent, Spark, Infinite 200 PRO).

Triolabin tekninen asiantuntija Tom Rontu on jo yli kymmenen vuoden ajan käynyt Roalilla asentamassa ja huoltamassa Tecanin laitteita sekä kouluttamassa niiden käyttöä.

Yhteistyö ja asiointi Roalin kanssa on aina ollut mutkatonta ja helppoa. On hienoa nähdä, kuinka he panostavat toimintansa kehittämiseen. Arvostus on molemminpuolista.Tom Rontu

Tecan on kirjoittanut nettisivuilleen artikkelin Roalin tuotekehityslaboratorion automatisoinnista.

Yhteyshenkilöt

Aiheeseen liittyvät tuotteet