Siirry sisältöön

Haetaan: Tuotespesialisti

Triolab Oy hakee tuotespesialistia. Työtehtävänä on laajentuvan genetiikan ja molekyylipatologian valikoimamme tuotteiden myynti, markkinointi ja tuotetuki koko Suomen alueella, sekä Baltian myyntiorganisaation tukeminen.

– HAKU ON PÄÄTTYNYT! –

Työtehtävän kuvaus 

Pääasiallisena työtehtävänäsi on laajentuvan genetiikan ja molekyylipatologian valikoimamme tuotteiden myynti, markkinointi ja tuotetuki koko Suomen alueella, sekä Baltian myyntiorganisaation tukeminen. Asiakaskuntaasi ovat mm. yliopisto- ja keskussairaaloiden laboratoriot ja osastot, yksityisen terveydenhuollon palveluntarjoajat sekä yliopistot ja tutkimuslaitokset. Lisäksi sinulla on työssäsi merkittävä rooli tuotevalikoimamme sekä asiakassuhteidemme kehittämisessä ja vahvistamisessa yhteistyössä muun organisaatiomme kanssa.  

Odotamme sinulta 

Odotamme sinulta työtehtäviin soveltuvaa koulutusta (esim. humaani- tai molekyyligenetiikan alan tutkinto) ja/tai kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä erityisesti myyntihenkisyyttä ja halukkuutta asiakaslähtöiseen kenttätyöhön. Sinulla tulee olla ajokortti sekä valmius matkustaa sekä kotimaassa että ulkomailla viikoittain. Edellytyksenä on hyvä suomen ja englannin kielen taito, ruotsin kielen taito on plussaa. Eduksi katsotaan kokemus kliinisen genetiikan laboratoriossa työskentelystä ja NGS-teknologian käytöstä.  

Tarjoamme sinulle 

Tarjoamme oikealla asenteella varustetulle avoimelle ja rohkealle osaajalle mielenkiintoisen ja haastavan työn iloisessa, töitä tosissaan tekevässä työyhteisössä. Saat meiltä kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut. Tarjoamme monipuoliset koulutusmahdollisuudet myyntityöhön sekä tarvittavan perehdytyksen alaan ja tuotteisiin. 

Hakeminen ja lisätiedot 

Älä suotta aikaile, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi osoitteeseen rekry@triolab.fi. Jos haluat lisäksi vakuuttaa meidät siitä, että sinut kannattaa haastatella, niin lähetä noin minuutin mittainen esittely itsestäsi WhatsAppilla numeroon 040 776 2358.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja se on toistaiseksi voimassa oleva. Hae paikkaa viimeistään 6.3.2024. 

Lisätietoja antavat Triolabin myyntijohtaja Maria Berlin, puh. 040 776 2358, sekä molekyylidiagnostiikan tiimin myyntipäällikkö Tiina Salomäki, puh. 044 722 5648.
Soittoajat:
Maria: to 22.2 klo 16-17 ja pe 23.2 klo 8-9.  
Tiina: ke 28.2. klo 16:30-17:30 ja pe 1.3. klo 8-9 

 

Triolab Oy on vuonna 1986 perustettu korkealaatuisten diagnostiikka- ja tutkimustuotteiden myyntiin, tuotetukeen ja huoltoon erikoistunut asiantuntijayritys. Meillä työskentelee lähes 50 alan ammattilaista. Pääkonttori ja varasto sijaitsevat Turussa. Sen lisäksi meillä on aluetoimistot Espoossa ja Tampereella. Yrityksemme kuuluu pörssinoteerattuun AddLife-konserniin.  

Yhteyshenkilöt