Siirry sisältöön

Haetaan: Kesätyöntekijä varastoon

Triolab Oy hakee kesätyöntekijää varastotoimintoihin. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa tuotteiden vastaanotto, hyllyttäminen, keräily ja tilausten pakkaaminen sekä varaston yleisestä järjestyksestä huolehtiminen.

– HAKU ON PÄÄTTYNYT –

Tehtävä ja tarvittavat taidot

Triolab Oy hakee kesätyöntekijää varastotoimintoihin toukokuun lopusta heinäkuun loppuun asti. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa tuotteiden vastaanotto, hyllyttäminen, keräily ja tilausten pakkaaminen sekä varaston yleisestä järjestyksestä huolehtiminen. Työtä tehdään Turussa sijaitsevalla varastolla arkipäivisin klo 8-16 välisenä aikana. Päivittäinen työskentelyaika on 6-8 tuntia.

Etsimme henkilöä, joka on tarkka ja omaa hyvän asenteen työntekoa kohtaan. Tehtävien hoitamisen kannalta suomen kielen vähintään välttävä osaaminen on tärkeää. Edellytämme perustason IT-osaamista.

Työskentely meillä ja hakeminen

Tarjoamme monipuolisen kesätyöpaikan mukavassa työilmapiirissä. Meillä pääsee työskentelemään modernissa ympäristössä ja käyttämään nykyaikaisia työvälineitä. Työsuhde-etuna tarjoamme mm. lounassetelit. Lähetä hakemuksesi viimeistään 27.2.2024 osoitteeseen sari.vilen@triolab.fi.

 

Triolab Oy on vuonna 1986 perustettu korkealaatuisten diagnostiikka- ja tutkimustuotteiden myyntiin, tuotetukeen ja huoltoon erikoistunut asiantuntijayritys. Meillä työskentelee lähes 50 alan ammattilaista. Triolabin pääkonttori ja varasto sijaitsevat Turussa. Sen lisäksi meillä on aluetoimistot Espoossa ja Tampereella. Yrityksemme kuuluu pörssinoteerattuun AddLife-konserniin.

Yhteyshenkilöt