Siirry sisältöön

Haetaan: Taloushallinnon asiantuntija

Triolab Oy hakee taloushallinnon asiantuntijaa Turun toimipisteeseen. Tehtäviin kuuluu monenlaisia taloushallintoon painottuvia töitä.

Tehtävä ja tarvittavat taidot

Etsimme taloushallinnon asiantuntijaa osaksi seitsemän hengen asiakaspalvelun ja taloushallinnon tiimiämme. Saatat olla etsimämme osaaja, jos olet jo ehtinyt kartuttaa kokemusta taloushallinnon töistä, sinulla on hyvä ymmärrys kirjanpidosta, eivätkä kehittämisprojektit pelota.

Uskallat kaivautua syvälle tietojärjestelmien syövereihin vastauksen löytääksesi tai ongelman ratkaistaksesi. Käytät näppärästi taulukkolaskentaohjelmia ja ehkä myös BI-työkaluja. Sinulla on mahdollisesti jo näyttöjä taloushallintoon liittyvästä kehittämistyöstä.

Tehtävässä menestyminen vaatii soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Edellytämme sujuvaa suullista ja kirjallista suomen- ja englanninkielen taitoa. Ruotsinkielen taito katsotaan eduksi.

Työskentely meillä

Työnkuvasi koostuu asiakaspalvelun ja taloushallinnon tiimin rutiineista sekä monipuolisista taloushallinnon tehtävistä yhdessä talouspäällikkömme kanssa. Ajan myötä pääset mukaan myös taloushallinnon kehittämiseen. Tehtävä kasvaa osaamisesi mukana, ja työnkuvaa voidaan osittain muokata kiinnostuksenkohteidesi mukaan.

Tarjoamme mahdollisuuden horisontaaliseen osaamisen kasvattamiseen yrityksemme sisällä. Meillä pääset syventymään laajasti yrityksen liiketoimintaan ja talouteen monipuolisten tehtävien parissa. Työilmapiirimme on reilu ja kannustava. Annamme tehtäviisi hyvän perehdytyksen ja tuemme sinua onnistumaan työssäsi. Käytössäsi on modernit työkalut ja meiltä saat hyvät työsuhde-edut (mm. lounassetelit, virike-edut ja sairauskuluvakuutuksen).

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Työ tehdään pääsääntöisesti viihtyisällä Turun-toimistollamme, mutta osan työstä voit halutessasi tehdä etänä.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera viimeistään 25.2.2024 osoitteeseen sari.harju@triolab.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Sari Harju, puh. 0405003031, ensisijaisesti hakuaikana tiistaisin klo 12–14 (ei 20.2.) ja torstaisin klo 10–12.

 

Triolab Oy on vuonna 1986 perustettu korkealaatuisten diagnostiikka- ja tutkimustuotteiden myyntiin, tuotetukeen ja huoltoon erikoistunut asiantuntijayritys. Meillä työskentelee lähes 50 alan ammattilaista. Triolabin pääkonttori ja varasto sijaitsevat Turussa. Sen lisäksi meillä on aluetoimistot Espoossa ja Tampereella. Yrityksemme kuuluu pörssinoteerattuun AddLife-konserniin.

 

Yhteyshenkilöt