Siirry sisältöön

Kesän työt ja kesätyöntekijät

Triolab toimittaa edustamiaan tuotteita vuoden ympäri. Kesän loma-aikoja on porrastettu sekä muutamia kesätyöntekijöitä palkattu.

Vaikka kesällä pidetään pitempiä yhtäjaksoisia lomia, on ihmisten ja eläinten terveydestä huolehdittava jatkuvasti. Myös teollisuuden pyörien on pyörittävä ja luonnontieteellistä tutkimusta tehtävä vuoden ympäri. Niinpä Triolabin väkikään ei voi loikkia yhtenä laumana kesälaitumelle, vaan toimitamme edustamiamme tuotteita keskeytyksettä ja tarjoamme niille teknistä tukea helteistä huolimatta.

Jotta jokaisen tiimin tarvittavat toiminnot kyetään toteuttamaan, olemme porrastaneet kesälomien pitoajankohtia. Työaikajärjestelyjen lisäksi kompensoimme kesälomien aiheuttamaa väen vähentymistä palkkaamalla joitakin kesätyöntekijöitä avuksemme.

Asiakaspalvelutiimiä on toukokuun lopusta alkaen täydentänyt liiketalouden ja taloushallinnon tradenomiopiskelija Elmo Kylänpää vastaten tiedusteluihin ja syöttäen tilauksia. Varastossa puolestaan tänä kesänä muiden mukana vastaanottaa, varastoi, pakkaa ja lähettää tuotteita Otto Koskinen aina elokuun loppupuolelle asti, jolloin palaa jatkamaan tuotantotalousinsinöörin opintojaan.

Keväällä Triolabiin lähetti avoimen työhakemuksen Kerttu Heikkinen. Kahden pitempiaikaisen kesätyöntekijän lisäksi Kerttu otettiin ilolla vastaan tekemään pariksi viikoksi monenlaisia varaston ja toimiston töitä. Työrupeamansa jälkeen hän on palannut hyvin ansaitulle kesälomalle ennen seuraavan lukuvuoden alkua lukiossa.

Triolabissa oli todella mukava ja rento ilmapiiri. Koen, että minut otettiin heti mukaan työporukkaan. Työskentely opetti monia uusia taitoja, joista voi olla hyötyä tulevaisuudessa.Kerttu Heikkinen