Siirry sisältöön

Bruker MALDI ja IR Biotyper -massaspektrometrit

Tunnistaa mikrobit nopeasti ja helposti laadusta tinkimättä

Laadukkaiden laitteiden valmistajana tunnettu Bruker on kehittänyt molekyylipohjaisen, massaspektrometrisen tunnistusmenetelmän, joka mahdollistaa nopeamman ja tehokkaamman analyysin kuin perinteiset mikrobien tunnistuksessa käytetyt menetelmät.

MALDI Biotyper®

MALDI Biotyperin avulla mikrobien tunnistus on tehokasta: lajitason tulos saadaan minuuteissa. MBT on helppokäyttöinen ja tehokas teknologia mikrobiologian laboratorioon.

Kliinisen mikrobiologian apuna MBT antaa luotettavan mikrobitunnistuksen minuuteissa ja siten nopeuttaa potilaan diagnosointia ja hoidon aloitusta.

Laajan sovellettavuutensa, nopeutensa ja alhaisten käyttökustannustensa vuoksi MBT sopii erinomaisesti mikro-organismin tunnistamiseen. MALDI-TOF MS määrittää mikrobin yksilöllisen proteomisen sormenjäljen ja tunnistaa mikro-organismin vertaamalla sitä laajaan viitekirjastoon. Viitekirjaston jatkuva laajentaminen ja päivittäminen varmistaa, että uudet mikro-organismit voidaan tunnistaa luotettavasti.

IR Biotyper®

Helppo, nopea ja tehokas ratkaisu mikrobikantojen tyypitykseen.

Tunnistus jopa 15 minuutissa suoraan positiivisesta veriviljelynäytteestä. Sepsityper-moduuli huomioi näytemateriaalin aiheuttamat haasteet ja antaa luotettavan tuloksen. Saatavilla IVD- ja RUO-vaihtoehdot.

  • Sepsityper kit -reagenseilla helppo työnkulku

Saatavilla vain RUO versio.

Saatavilla IVD- ja RUO-vaihtoehdot.

MBT Subtyping moduulin avulla mikro-organismien identifiointi tarkemmin on mahdollista. Saatavilla IVD- ja RUO-vaihtoehdot.

  • Läheisten lajien erottelu
  • Antibioottiresistenssimarkkereiden havaitseminen

Saatavilla IVD- ja RUO-vaihtoehdot.

Saatavilla vain RUO versio.

Saatavilla IVD- ja RUO-vaihtoehdot.

Tuote on saatavilla näissä maissa:

  • Suomi
  • Liettua

Linkit ja dokumentit

Valmistajan tuotesivu

Yhteyshenkilöt