Siirry sisältöön

Flexicult Vet -virtsanviljelymalja

Bakteerintunnistus ja antibiootin herkkyysmääritys yhdessä yössä

Kissojen ja koirien virtsatieinfektion täsmähoito on nyt mahdollista: kromogeeninen Flexicult Vet -malja tunnistaa bakteerin ja määrittää herkkyyden seuraavaksi päiväksi, joten potilaan hoidon voi aloittaa mahdollisimman nopeasti.

Kromogeeninen viljelymalja värjää eri bakteerien pesäkkeet eri värein. Yleisimmät virtsatieinfektion aiheuttajat on helppo tunnistaa värikartan avulla.

Maljan antibioottiosiot määrittävät bakteerin vastustuskyvyn seuraaville lääkkeille: Ampicillin, Amoxicillin/clavunate, Oxacillin (MRSP:n tunnistus), Enrofloxacin, Trimetoprim/sulfamethoxazole.

Helppokäyttöinen ja nopea

Näytettä kaadetaan maljan lokeroihin ja keinutetaan tasaisesti maljalle. Maljaa inkuboidaan 35-37 °C:ssa yön yli. Tulokset ovat luettavissa seuraavana päivänä.

Tarkka ja herkkä

Flexicultin herkkyys ja tarkkuus ovat aivan omaa luokkaansa: sensitiivisyys 89 % ja spesifisyys 96 %. *

*(Petersen, HT., 2015 (Master Thesis); Guardabassi et al., 2015)

Kestotoimitustuote

Tämä tuote toimitetaan kestotoimituksena.

Kromogeeniset Flexicult Vet -virtsaviljelymaljat toimitetaan kolmen kappaleen pakkauksissa.

Alla olevasta taulukosta löytyvät tuotteiden viimeiset käyttöpäivät (Käyttöpäivä) ja päivämäärät, joihin mennessä ne viimeistään toimitetaan (Toimitetaan). Mahdolliset muutokset ja peruutukset kestotoimituksiin tulee tehdä ennen viimeistä tilausmuutospäivää (Muutokset).

Tuote on saatavilla näissä maissa:

  • Suomi
  • Viro

Linkit ja dokumentit

Valmistajan tuotesivu

Avainsanat

antibioottiherkkyys

Yhteyshenkilöt