Siirry sisältöön

Starrsed ST -laskoanalysaattori

EDTA-laskon hyödyt myös pienen laboratorion ulottuville

Hollantilaisen RR Mechatronicsin valmistama Starrsed ST -laskoanalysaattori tekee laskomäärityksen automaattisesti suoraan suljetusta EDTA-putkesta Westergrenin menetelmän mukaisesti.

Starrsed ST-laskoanalysaattoriin voi syöttää suljetun EDTA-putken milloin vain laitteen ollessa käynnissä, ja näytteen aspiroinnin jälkeen näyte on heti käytettävissä mm. hematologian analysaattorilla. Näytteen syöttämistä seuraavat vaiheet analysoinnista tuloksen lähettämiseen LIS-järjestelmään ovat automaattisia, mikä vapauttaa henkilökunnan muuhun työhön. Puolen tunnin aikana valmistuu noin 24 laskotulosta ja laite vaatii vain vähän käyttäjähuoltoja, mikä tekee siitä jouhevan ja näppärän työkalun pienehkön laboratorion tarpeisiin.

QRR 049001, normaali (matala) taso, 6 x 4,6 ml

Hyvin säilyvä ja sekoittuva kokoverivalmiste laskomenetelmien päivittäiseen laadunvarmistukseen. Täysin yhteensopiva RR Mechatronicsin Starrsed-analysaattoreiden kanssa ja soveltuu myös kaikille muille Westergrenin menetelmän mukaisille laskolaitteistoille.

QRR 049002, abnormal (korkea) taso, 6 x 4,6 ml

Hyvin säilyvä ja sekoittuva kokoverivalmiste laskomenetelmien päivittäiseen laadunvarmistukseen. Täysin yhteensopiva RR Mechatronicsin Starrsed-analysaattorien kanssa ja soveltuu myös kaikille muille Westergrenin menetelmän mukaisille laskolaitteistoille.

Tuote on saatavilla näissä maissa:

  • Suomi
  • Viro

Avainsanat

lasko senkka

Yhteyshenkilöt