Siirry sisältöön

Kovaa vauhtia varastolla ja tuoretta johtoa toimistolla

Koronavirusepidemia on tiukentanut tekemisen tahtia Triolabin varastolla, kun terveydenhuolto tarvitsee tuotteita entistä enemmän. Triolab Oy:llä on syksyn alusta ollut myös uusi toimitusjohtaja, Jussi Kurittu.

Koronavirusepidemia on tiukentanut tekemisen tahtia Triolabin varastolla, kun terveydenhuolto tarvitsee tuotteita entistä enemmän. Triolab Oy:llä on syksyn alusta ollut myös uusi toimitusjohtaja, Jussi Kurittu. Jussi tuli uuteen tehtäväänsä myynti- ja markkinointijohtajan paikalta, kun Kai Rantanen siirtyi Triolabin johdosta AddLife-emokonsernin palvelukseen.

AddLifessa vapautui diagnostiikan liiketoiminta-alueen johtajan paikka, ja kiinnostustani sitä kohtaan kysyttiin. Konsernin palvelukseen siirtyminen oli luonnollinen jatkumo 22-vuotiselle uralleni saman yrityksen leivissä. Hienointa tänä aikana on ollut päästä näkemään ihmisiä, joilla on hyvä asenne työhön ja sen tekemiseen. Jussi on yksi heistä. Siirtyessäni nyt Triolabin hallituksen puheenjohtajaksi voin luottavaisin mielin jättää yrityksen operatiivisen johdon hänen käsiinsä. Kai Rantanen

Jussi Kurittu on koulutukseltaan biokemian tohtori, ja hänellä on Triolabissa ollut 17 vuoden ajan rooli myynnin eri tehtävissä, viimeisimpänä yrityksen myynti- ja markkinointijohtajana. Vuodesta 2018 lähtien Jussi on toiminut myös Triolab Baltic OÜ:n toimitusjohtajana.

Olemme aina kiinnittäneet huomiota rekrytointeihin ja pyrkineet palkkaamaan henkilöitä, jotka ovat sekä alansa ammattilaisia että luonteeltaan sopivia porukkaamme. Tätä linjaa jatketaan, koska osaava, motivoitunut ja tyytyväinen henkilökunta on tärkein voimavaramme. Haluamme tarjota ihmisille mielekästä työtä ja pitkiä työuria. Johtajatkin eri tiimeihimme nostetaan lähes poikkeuksetta olemassaolevan henkilöstön riveistä.Jussi Kurittu

Koronavirusepidemia näkyy Triolabin arjessa sekä suojautumisena tartuntoja vastaan että lisääntyneenä liikenteenä varastolla, kun Triolabin edustamia koronavirustestejä ja niiden tekemiseen käytettäviä laitteistoja toimitetaan asiakkaille. Monet terveydenhuollon toimijat varautuvat myös lisääntyvään ensihoidon tarpeeseen laite- ja tarvikehankinnoin.

Triolabin asiakaspalvelu- ja logistiikkatiimeistä henkilöt, joiden fyysinen läsnäolo on välttämätön, on jaettu eri päivinä toimistolla työskenteleviin ryhmiin. Toimitusten vastaanottoon ja lähettämiseen on koulutettu varahenkilöitä, eikä varastoon ole kenelläkään asiaa ilman hengityssuojainta. Huoltotiimi suorittaa asiakaskäyntinsä tarkasti suojattuna.  Kaikki muut hoitavat työtehtävänsä lähes täysin etänä.

Triolab myy terveydenhuollon ammattilaisille tarkoitettuja koronavirustestejä sekä niihin tarvittavia laitteita usealta eri valmistajalta. Valikoimaamme kuuluu myös paljon teho-osastoilla käytettäviä laitteita. Me huollamme ja korjaamme edustamiamme laitteita sekä tarjoamme apua tuotteittemme käyttöön. Meidän pitää kantaa vastuumme osana Suomen terveydenhuollon ketjua ja pystyä toimimaan tehokkaasti myös poikkeusolosuhteissa. Työhönsä sitoutunut henkilöstö on siinäkin avainasemassa. Jussi Kurittu

Yhteyshenkilöt