Siirry sisältöön

Verkkokauppa kannattaa

Triolabin edustamista tuotteista osan voi tilata verkkokaupasta. Verkkokaupan käyttäjäksi rekisteröityminen ja sieltä ostaminen kannattaa monin tavoin.

Verkkokaupasta kätevästi

Triolabin edustamista tuotteista osan voi tilata verkkokaupasta osoitteesta webshop.triolab.fi. Kirjauduttuasi verkkokauppaan näet kaikki tilattavissa olevat tuotteet laitekohtaisilta listoilta. Kaupassa voit myös selata omia vanhoja tilauksiasi tai tehdä uusintatilauksen suoraan vanhan tilauksen pohjalta.

Ajantasainen valikoima

Verkkokaupasta löydät aina ajantasaisen tuotevalikoiman uusimpine lisäyksineen. Tuotteita voit hakea sekä käyttämiesi laitteiden perusteella että sanahakutoimintoa hyödyntäen. Samalla kun tilaat tarvitsemiasi tuotteita, voit selailla myös muita laboratorion toimintaa tehostavia laitteita.

Nopeaa ja helppoa

Verkkokaupassa tuotenumerot siirtyvät tilaukseesi helposti tuotetta klikkaamalla. Voit hyödyntää aiempia tilauksiasi kopioimalla niitä uuden tilauksen pohjaksi, ja kaikki tilauksessa tarvittavat yhteystiedot tulevat suoraan järjestelmästä. Voit tehdä tilauksen mihin vuorokaudenaikaan hyvänsä.

Varma tilaus

Verkkokaupasta tilaat varmasti oikean määrän oikeita tuotteita ilman tulkinnanvaraa. Ennen tilauksen lähettämistä voit vielä tarkastaa, että kaikki on tilauksessa kunnossa ja halutessasi kirjoittaa lisätietokenttään tilauksessa huomioitavia asioita. Verkkokauppatilauksesta saat aina kirjallisen vahvistuksen sähköpostiisi.