Siirry sisältöön

Haetaan: myyntiassistentti

Etsimme oma-aloitteista, positiivisella asenteella varustettua ja asiakaspalveluhenkistä myyntiassistenttia pääkonttorillemme Turkuun. Eestin kielen taito on tehtävässä menestymiseksi välttämätön.

HAKU PÄÄTTYNYT!

Etsimme oma-aloitteista, positiivisella asenteella varustettua ja asiakaspalveluhenkistä myyntiassistenttia pääkonttorillemme Turkuun.

Tehtäväkuvaus

Myyntiassistenttina monipuoliseen työnkuvaasi kuuluvat erilaiset ja vaihtelevat myynnin avustavat tehtävät osana asiakaspalvelutiimiä. Ensisijainen ja tärkein tehtäväsi on Baltian myyntiorganisaatiomme (Viro, Latvia, Liettua) tukeminen sekä virolaisten asiakkaidemme palvelu. Eestin kielen taito on tehtävässä menestymiseksi välttämätön. Työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu sähköpostin ja puhelimen välityksellä, myynnin henkilöstön auttaminen heidän työssään sekä päivittäisinä työtehtävinä mm. tilausten syöttäminen, ostolaskujen kirjaus ja tarkistus. Tarvittaessa autat myös Suomen asiakaspalvelutiimiä eri tehtävissä.

Odotamme

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet tarkka organisoija ja omaksut nopeasti uusia asioita. Tartut hommiin oma-aloitteisesti reippaalla otteella ja saatat tehtävät laadukkaasti loppuun. Osaat hoitaa useita asioita yhtäaikaisesti ja pysyt silti tiukoissakin aikatauluissa. Osaat käyttää erilaisia tietojärjestelmiä ja otat mielelläsi käyttöön uusia toimintatapoja. Sinulla on eestin, englannin ja suomen kielen vahva kielitaito.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan toimenkuvan kiinnostavalla terveydenhuollon sektorilla. Saat mahdollisuuden kehittyä tehtävässäsi mukavassa ja kannustavassa työilmapiirissä. Työyhteisömme hierarkia on matala ja keskustelukulttuuri avoin. Meiltä saat hyvät työsuhde-edut (mm. lounas- ja virike-etu sekä sairauskuluvakuutus) ja käytössäsi on modernit työkalut.

Lisätiedot ja hakeminen

Hae tehtävää viimeistään 2.12.2020.

Triolab Oy on vuonna 1986 perustettu korkealaatuisten diagnostiikka- ja tutkimustuotteiden myyntiin, tuotetukeen ja huoltoon erikoistunut asiantuntijayritys. Meillä työskentelee lähes 50 alan ammattilaista. Triolabin pääkonttori ja varasto sijaitsevat Turussa. Sen lisäksi meillä on aluetoimistot Helsingissä ja Tampereella. Yrityksemme kuuluu 600 ammattilaisen pörssinoteerattuun AddLife-konserniin, jonka päämarkkina-alue on Pohjoismaat.