Siirry sisältöön

Haetaan: tuotespesialisti

Triolab Oy hakee tuotespesialistia. Työtehtävänä on mm. nesteenkäsittelyautomaatiotuotteiden ja muiden laboratorioratkaisujen myynti- ja tuotetukitehtävät.

Triolab Oy hakee tuotespesialistia

– HAKU ON PÄÄTTYNYT –

Pääasiallisena työtehtävänäsi on nesteenkäsittelyautomaatiotuotteiden ja muiden laboratorioratkaisujen myynti- ja tuotetukitehtävissä toimiminen koko Suomen alueella. Asiakkaina ovat mm. sairaalalaboratoriot, tutkimusyksiköt sekä teollisuuden toimijat.

Tehtävä tarjoaa mielenkiintoisia haasteita henkilölle, joka on kiinnostunut luonnontieteellisistä laboratoriomenetelmistä ja moderneista teknologioista. Etsimme uteliasta, rohkeaa ja itsenäistä henkilöä, jolla on intoa kohdata asiakkaita ja mielenkiintoa pohtia sopivia ratkaisuja heidän prosessiensa kehittämiseksi ja tehostamiseksi.

Odotamme työtehtäviin soveltuvaa teknillisen tai luonnontieteellisen alan koulutusta, matkustusvalmiutta sekä erityisesti halukkuutta asiakaslähtöiseen kenttämyyntityöhön. Edellytyksenä on hyvä suomen ja englannin kielen taito, ruotsin kielen taito on plussaa. Ajokortti pitää olla. Eduksi katsotaan kokemus laboratorioautomatiikasta sekä tutkimus- ja teollisuusaloista.

Tarjoamme sinulle paikan reilussa ja iloisessa, töitä tosissaan tekevässä työporukassa sekä kilpailukykyisen palkkauksen ja työsuhde-edut. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Meiltä saat monipuolisen koulutuksen myyntityöhön sekä tarvittavan perehdytyksen tuotteisiin. Asiantuntevat kollegat ovat myös aina tukenasi.

Tuo kokemuksesi ja kiinnostuksesi esille vapaamuotoisella hakemuksella, niin voimme yhdessä miettiä tarkempaa työnkuvaasi. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@triolab.fi. Liitä mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi. Hae paikkaa viimeistään 28.2.2023.

Lisätietoja antaa Triolab Oy:n myyntijohtaja Maria Berlin, p. 040 776 2358 – tavoitettavissa varmimmin ti 14.2. ja ti 21.2. klo 8.30-10 ja 16-17.

Triolab Oy on vuonna 1986 perustettu korkealaatuisten diagnostiikka- ja tutkimustuotteiden myyntiin, tuotetukeen ja huoltoon erikoistunut asiantuntijayritys. Meillä työskentelee lähes 50 alan ammattilaista. Triolabin pääkonttori ja varasto sijaitsevat Turussa. Sen lisäksi meillä on aluetoimistot Espoossa ja Tampereella. Yrityksemme kuuluu pörssinoteerattuun AddLife-konserniin.

Yhteyshenkilöt