Siirry sisältöön

Seminaari: Internal Medicine and Endocrinology

Järjestämme yhteistyössä LABOKLINin kanssa Helsingin Messukeskuksessa eläinlääkäreille suunnatun koulutustilaisuuden. Tilaisuus on osa Nordic Speaker Touria, jonka aiheena on sisätaudit ja endokrinologia.

Järjestämme yhteistyössä LABOKLINin kanssa Helsingin Messukeskuksessa eläinlääkäreille suunnatun koulutustilaisuuden. Tilaisuus on osa Nordic Speaker Touria, jonka aiheena on sisätaudit ja endokrinologia. Luennoitsijaksi on saatu pieneläinsairauksien eläinlääkäri ja pieneläinten sisätautien erikoislääkäri Dr. Jennifer von Luckner, Dipl-ECVIM-CA. Hän on luennoinut sisätaudeista useissa kansainvälisissä tapahtumissa ja julkaissut useita artikkeleita.

LABOKLIN-TRIOLAB-seminaari:

Practical approach to Small Animal Endocrinology
Hyper- /Hypoadrenocorticism & Hypothyroidism

Aika:  22.3.2023 klo 12-17
Paikka: 
 Messukeskus Helsinki
(Holiday Inn Helsinki – Expo -hotellin sisäänkäynti, tila 206)

Ohjelma:
 LABOKLIN-TRIOLAB Seminar Program

Seminaarissa saat vastauksen mm. seuraaviin kysymyksiin: Kuinka tulkita endokrinologisia tuloksia? Miksi koira ei reagoi korvaaviin lääkkeisiin? Voiko kyseessä olla Addisonin tauti?

Seminaari on maksuton ja paikkoja on varattu 50 ensimmäiselle ilmoittautuneelle. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova ja mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 12.3.2023. Tarjoamme lounaan ja iltapäiväkahvit, joten kerrothan ilmoittautumislomakkeella mahdollisista ruokarajoitteistasi.

– SEMINAARIIN ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT –

 

Meiltä saat lisätietoa:

Yhteyshenkilöt