Siirry sisältöön

Triolabin toimistokoirat (videoilla!)

Triolabin päätoimipisteellä Turussa vierailee säännöllisesti työntekijöidemme koiria. Ne ovat aina toivottuja vieraita, jotka jo pelkällä läsnäolollaan levittävät hyvää mieltä työpaikalle. Useimmiten koiria on vain yksi kerrallaan toimistolla, mutta joskus paikalla voi olla parikin.

Osa Triolabin toimistolla vierailevista koirista paiskii töitä vain muutaman tunnin kerrallaan, osa puolestaan tekee täyden työpäivän. Kun isäntä tai emäntä puuhastelee omiaan, koira voi lepäillä vieressä hihnassa tai sitten käyskennellä vapaasti ympäri toimistoa (mikä monesti palkitaan silityksin tai sovitusti jopa pienin herkuin).

Kun lounasaika koittaa, jotkut haukut kävelevät ihmisten mukana lounasravintolan luo ja jäävät ovelle odottelemaan. Toiset taas tarkkailevat toimiston ruokailutilassa, mitä kaikkea kollegoilla on eväinä. Kahvitunneilla pääsee siliteltäväksi taukoa pitävien työkavereiden joukkoon.

Tällä sivulla esitellään koirakollegoidemme toimistokäyntejä videoiden muodossa. Uusia videoita lisätään säännöllisesti, joten tänne kannattaa tulla toistekin.