Siirry sisältöön

Triolabin makea joulukalenteri

Joulun odottaminen voi koetella pikkuväen kärsivällisyyttä, mutta epäilemättä moni aikuinenkin voisi jo vetäytyä viettämään talven lomapäiviä. Onneksi odotuksen tuskaa lievittämään on keksitty joulukalenterit! Triolabin toimistolla siitä on oma herkullinen versionsa.

Useana aiempana vuotena Triolabin Turun-toimistolla on halukkaiden kesken järjestetty joulukuinen lahja-arvonta, johon osallistuvat tuovat muutaman euron arvoisen lahjan anonyymisti paketoituna toimistolle. Joulukuun arkipäivien kahvitunneilla on sitten purkista vedetty nimilappu ja lapussa mainittu henkilö saanut lahjapaketin. Paketti on avattu ja lahjaa ihasteltu yhdessä.

Tänä vuonna jouluiset pikkulahjat on korvattu karkilla! Leikkiin mukaan haluavat ostavat kaupan irtokaramellilaarista pari kauhallista lempimakeistaan. Karamellipussi tuodaan toimistolle, jossa namut uudelleenpakataan etiketittömään pussiin ja numeroidaan. Sitten joulukuun arkiaamujen kahvitunneilla avataan aina yksi karkkipussi. Makeisia maistellaan läsnäolijoiden kesken, keskustellaan niiden mausta ja lopuksi yritetään arvata, kenen lempikaramelli oli kyseessä.

Joulun hengessä jaamme makeisten kuvia ja karamellien kirvoittamia kommentteja täälläkin!