Siirry sisältöön

Haetaan: tuotespesialisti

Triolab Oy hakee tuotespesialistia. Työtehtävänä on eläindiagnostiikka- ja vieritestaustuotteiden myynti, markkinointi ja tuotetuki koko Suomen alueella.

Triolab Oy hakee tuotespesialistia

–  HAKU ON PÄÄTTYNYT –

Pääasiallisena työtehtävänäsi on eläindiagnostiikka- ja vieritestaustuotteiden myynti, markkinointi ja tuotetuki koko Suomen alueella. Asiakaskuntaasi voivat olla esim. eläinklinikat, sairaaloiden laboratoriot ja osastot sekä yksityisen terveydenhuollon palveluntarjoajat. Tulet osaksi reilua ja kannustavaa POC/VET-tiimiämme.  

Odotamme sinulta työtehtäviin soveltuvaa, esim. laboratorio-, terveydenhuolto- tai eläintenhoitoalan koulutusta tai kokemusta. Sinun tulee olla myyntihenkinen ja innokas asiakaslähtöiseen kenttätyöhön. Sinulla tulee olla ajokortti sekä valmius matkustaa sekä kotimaassa että ulkomailla. Edellytyksenä on hyvä suomen ja englannin kielen taito, ruotsin kielen taito on plussaa. Eduksi katsotaan kokemus diagnostiikka-alan myyntityöstä.  

Tarjoamme oikealla asenteella varustetulle avoimelle ja sosiaaliselle osaajalle mielenkiintoisen ja haastavan työn iloisessa, töitä tosissaan tekevässä työyhteisössä. Saat meiltä kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut. Tarjoamme monipuoliset koulutusmahdollisuudet myyntityöhön sekä tarvittavan perehdytyksen alaan ja tuotteisiin. 

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja se on toistaiseksi voimassa oleva. Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi osoitteeseen rekry@triolab.fi. Hae paikkaa viimeistään 4.2.2024. 

Lisätietoja antavat POC/VET-tiimin myyntipäällikkö Kimmo Koppinen sekä Triolabin myyntijohtaja Maria Berlin. Tavoitettavissa varmimmin: 

Kimmo Koppinen, puh. 0400 331 313: pe 19.1. ja ma 29.1. klo 12-14 

Maria Berlin, puh. 040 776 2358: ti 23.1. klo 16-17 ja to 25.1. klo 8-9 

 

Triolab Oy on vuonna 1986 perustettu korkealaatuisten diagnostiikka- ja tutkimustuotteiden myyntiin, tuotetukeen ja huoltoon erikoistunut asiantuntijayritys. Meillä työskentelee lähes 50 alan ammattilaista. Pääkonttori ja varasto sijaitsevat Turussa. Sen lisäksi meillä on aluetoimistot Espoossa ja Tampereella. Yrityksemme kuuluu pörssinoteerattuun AddLife-konserniin. 

Yhteyshenkilöt