Siirry sisältöön

Tecan Fluent -pipetointirobotti

Uuden sukupolven pipetointirobotti lisäämään tuottavuutta ja tarkkuutta

Tecan Fluent -nestekäsittelijä on ihanteellinen laboratorioille, jotka etsivät huipputeknologiaa lisäämään tuottavuutta, virtaviivaistamaan työnkulkua, optimoimaan tarkkuutta ja johdonmukaisuutta sekä vapauttamaan käyttäjät toistuvista tehtävistä. Laboratorion automaatio hyödyttää erityisesti sovellusalueita kuten genomiikka, proteomiikka, solubiologia ja lääkekehitys. Nesteenkäsittelytekniikkaa käytetään automatisoimaan muun muassa näytteen käsittelyä PCR:ää tai massaspektrometriaa varten, DNA-eristykseen ennen sekvenointia ja solu- tai ELISA-määrityksiin lääkekehityksessä.

Modulaarisuus

Jokainen laite räätälöidään aina vastaamaan kunkin laboratorion tarpeita valitsemalla mukaan vain tarvittavat moduulit.

Päivitettävyys

Fluent on aina päivitettävissä, mikäli laitteen käyttötarkoituksen muuttuminen sitä vaatii. Päivitys tehdään aina asiakkaan laboratoriossa, laitetta siirtämättä.

Ohjelmoitavuus

Laitteen ohjelmointi on helppoa FluentControl-ohjelmiston avulla. Käyttöliittymä on selkeä ja looginen. Smart Commands -ohjelmointityökalu mahdollistaa pipetointisekvenssien ohjelmoinnin vain yhdellä komentorivillä. Kosketusnäyttö tekee laitteen erittäin käyttäjäystävälliseksi.

Säännellyt käyttöympäristöt

Fluent Gx -ohjelmisto on suunniteltu vastaamaan säänneltyjen käyttöympäristöjen (kuten GLP, GMP ja QC) vaatimuksiin.

Tuote on saatavilla näissä maissa:

  • Suomi

Yhteyshenkilöt