Siirry sisältöön

Tecanin monileimalukijat solututkimukseen

Tecanin monileimalukijat soulutukimuksen tehostamiseen

Tecanin kuoppalevylukijoilla tehostat solututkimusta. Valikoimassa on edistyksellisiä kuvantamisen mahdollistavia monileimalukijoita sekä tehokkaita ja nopeita absorbanssilukijoita esim. ELISA-analyyseihin. Monileimalukijat ovat kustomoitavissa, joten voimme koota parhaiten tarvettasi vastaavan kokonaisuuden. Lue lisää Spark Cyto- Spark-lukijoista tai tutustu solututkimusta tehostavaan valikoimaamme: Triolabin tutkimustuotteet 

Spark-monileimalukija

Spark-lukija soveltuu ELISA-mittauksista ja perustutkimuksesta aina kuvantamiseen ja vaativaankin lääkeaineherkkyystestaukseen. Perinteisiin monileimalukijoihin verrattuna Spark tarjoaa ainutlaatuista joustavuutta. Se mahdollistaa mm. pitkäkestoiset kokeet elävillä soluilla ja toimintojen ehdollistamisen.

Lue lisää

Spark Cyto -kuvantava monileimalukija

Spark Cyto automatisoi ja vakioi tutkimukset ja varmistaa, että yhtään merkittävää solutapahtumaa ei jää havainnoimatta. Spark Cyto tekee mm. reaaliaikaista fluoresenssikuvantamista sekä monia sytometrisia analyysejä ja yhdistää kvalitatiiviset ja kvantitatiiviset tulokset ainutlaatuisiksi kokonaisuuksiksi.

Lue lisää