Siirry sisältöön

GenomEra CDX-laite ja -PCR-testit

Tehokas, luotettava ja edullinen molekyylidiagnostiikan rutiinityökalu

Suomalaisen Uniogenin kehittämä patentoitu GenomEra®-teknologia hyödyntää helppokäyttöisiä näytteen esikäsittelyreagensseja ja pieniä testilastuja, joiden sisään on kuivattu kaikki PCR-reaktiossa tarvittavat reagenssit. Testilastut ajetaan GenomEra® CDX -laitteella. Tunnistus perustuu aikaerotteiseen fluoresenssiin. Menetelmällä voidaan tutkia monenlaisia virus- ja bakteeripatogeeneja ilman erillistä nukleiinihappojen eristystä. Sekä laite että testit ovat CE-IVD-merkittyjä ja tuotteilla on suomalainen Avainlippu-merkki.

Helppoa ja nopeaa

Helppo ja nopea näytteen esikäsittely sekä lyhyt PCR-ajoaika mahdollistavat neljän näytteen analysoinnin noin tunnissa ja jopa 96 näytteen analysoinnin vuorokaudessa yhdellä laitteella. Menetelmästä saadaan random-access-periaatteen mukainen, kun yhteen tietokoneeseen liitetään useampia GenomEra® CDX -laitteita.

Herkkää ja turvallista

Herkkä end-point-tunnistus aikaerotteisen fluoresenssitunnistuksen kanssa takaavat hyvän menetelmäherkkyyden. Testilastujen peruuttamaton sulkeutuminen laitteessa eliminoi kontaminaatiomahdollisuuden PCR-monistuksen jälkeen.

GenomEra® C. difficile Assay Kit

  • Tunnistaa toksiini B-geeniä kantavat C. difficile-kannat ulostenäytteestä.

GenomEra® Norovirus Assay Kit

  • Tunnistaa noroviruksen genotyypit I ja II ulostenäytteestä.

GenomEra® MRSA/SA Multi Swab Assay Kit

  • Tunnistaa metisilliiniresistentin Staphylococcus aureuksen (MRSA) useista eri kehonosista otetusta tikkunäytteestä.

GenomEra® MRSA/SA AC Assay Kit

  • Tunnistaa metisilliiniresistentin Staphylococcus aureuksen (MRSA) bakteeriviljelynäytteestä. Testi tunnistaa sekä mecA- että mecC-geenit.

GenomEra® S. pneumoniae Assay Kit

  • Tunnistaa pneumokokin aiheuttaman infektion positiivisesta veriviljelynäytteestä.

GenomEra® GBS Assay Kit

  • Tunnistaa B-ryhmän streptokokin (GBS, Streptococcus agalactiae) suoraan rektaalitikkunäytteestä tai esikasvatetusta viljelmästä.

GenomEra® HSV-1/2, VZV + EV Assay on in vitro diagnostinen (IVD) multiplex real-time reverse transcriptase polymerase chain reaction (rRT-PCR) -menetelmä herpes simplex virusten 1 ja 2 (HSV-1 ja HSV-2), varicella-zoster viruksen (VZV) ja enteroviruksen (EV) nukleiinihappojen kvalitatiiviseen tunnistamiseen ja erotteluun. Menetelmä soveltuu likvornäytteille ja soveltuvin osin tikkunäytteille. Testit tehdään GenomEra CDX-laitteella.

Testi hyödyntää uutta tolppaesikäsittelyä, minkä avulla saadaan herkemmät tulokset, nopeampi testin esikäsittely sekä mahdollisuus käyttää näytteenottoon suoraan inaktivoivaa eNAT-puskuriliuosta (Copan).

Tuote on saatavilla näissä maissa:

  • Suomi
  • Viro
  • Latvia
  • Liettua

Yhteyshenkilöt