Siirry sisältöön

GenomEra SARS-CoV-2 -koronavirustestit

Nopea ja luotettava SARS-CoV-2-viruksen diagnostiikka ja erotusdiagnostiikka

Nopea multiplex-RT-qPCR-menetelmä COVID-19-taudin tunnistamiseen, erotusdiagnostiikkaan ja varianttitunnistukseen. Tulokset saadaan neljälle näytteelle 70 minuutissa GenomEra® CDX -laitteella. Yhdistämällä useampia laitteita samaan tietokoneeseen menetelmästä saadaan random-access ja samalla kasvatetaan laitekapasiteettia isommalle näytevolyymille.

Ei tarvetta virusnukleiinihappojen eristämiselle

Testi tehdään suoraan nenänielunäytteestä nopean ja helpon esikäsittelyprotokollan jälkeen.

Suljettu PCR-systeemi kaikenkokoisiin laboratorioihin

GenomEra-testilastut sisältävät kaikki RT-qPCR-reaktioon tarvittavat reagenssit. Testilastut sulkeutuvat ajon aikana pysyvästi, mikä tekee niiden käsittelystä turvallista ja minimoi kontaminaation vaaraa. Pienten testilastujen ansiosta menetelmän synnyttämä jätemäärä on hyvin vähäinen.

Tunnistaa SARS-CoV-2-koronaviruksen RdRp- ja E-geenit luotettavasti ja tehokkaasti.

SARS-CoV-2 -koronavirus, influenssa A, influenssa B ja RS-virus aiheuttavat akuutin respiratorisen infection samankaltaisilla oireilla. Erotusdiagnostiikka on tärkeää, jotta hoito- ja muut jatkotoimenpiteet voidaan kohdentaa oikein mahdollisimman nopeasti. Testi tunnistaa kaikki yllä olevat virukset nenänielunäytteestä.

Nopea RT-qPCR-testi SARS-CoV-2-viruksen epidemiologiseen tunnistukseen. Testi on vain tutkimuskäyttöön tarkoitettu (RUO). Sitä voidaan hyödyntää positiivisten näytteiden jatkotestaamiseen ja ohjaamaan, mitkä näytteet toimitetaan sekvensointiin. Testi indikoi, mitkä tärkeimmät deleetiot ja mutaatiot näytteestä löytyvät. Sen perusteella voidaan määrittää, mistä variantista on kyse. Testi sisältää seuraavat targetit:

  • RdRP-geeni, yhteinen kaikille SARS-CoV-2-kannoille
  • Spike-protein 69/70 ja ORF1a 3675-3677 -deleetiot, jotka ovat eri kombinaatioissa spesifisiä eri SARS-CoV-2 -varianttikannoille: UK (B.1.1.7), South Africa (B.1.351), ja Brazil (P.1)
  • Soveltuvat näytemateriaalit: nenänielutikkunäyte ja eristetty RNA SARS-CoV-2-positiivisesta näytteestä

Tuote on saatavilla näissä maissa:

  • Suomi
  • Viro
  • Latvia
  • Liettua

Linkit ja dokumentit

Valmistajan nettisivut

Avainsanat

COVID-19 PCR

Samankaltaisia tuotteita

Yhteyshenkilöt