Siirry sisältöön

GenomEra SARS-CoV-2 -koronavirustestit

Nopea ja luotettava SARS-CoV-2-viruksen diagnostiikka ja erotusdiagnostiikka

Nopea multiplex-PCR testi joko SARS-CoV-2-viruksen tunnistamiseen yksin, tai yhdistelmätestinä yhdessä Influenssa A:n, Influenssa B:n ja RSV:n kanssa. Tulokset saadaan 50 minuutissa samanaikaisesti neljälle näytteelle GenomEra® CDX -laitteella. Yhdistämällä useampia laitteita samaan tietokoneeseen menetelmästä saadaan random-access ja samalla kasvatetaan laitekapasiteettia isommalle näytevolyymille.

Ei tarvetta virusnukleiinihappojen eristämiselle

Testi tehdään suoraan nenänielunäytteestä nopean ja helpon esikäsittelyprotokollan jälkeen.

Suljettu PCR-systeemi kaikenkokoisiin laboratorioihin

GenomEra-testilastut sisältävät kaikki RT-qPCR-reaktioon tarvittavat reagenssit. Testilastut sulkeutuvat ajon aikana pysyvästi, mikä tekee niiden käsittelystä turvallista ja minimoi kontaminaation vaaraa. Pienten testilastujen ansiosta menetelmän synnyttämä jätemäärä on hyvin vähäinen.

Tunnistaa SARS-CoV-2-koronaviruksen RdRp- ja E-geenit luotettavasti ja tehokkaasti.

Uusi versio tuotteesta SARS-CoV-2 Assay Kit. Testin uusi esikäsittelymenetelmä tuo helppoutta ja nopeutta testin suorittamiseen sekä parantaa työturvallisuutta. Uuden esikäsittelymenetelmän myötä myös testin herkkyys on parantunut entisestään ja tulokset valmistuvat vain 50 minuutissa (neljä samanaikaista näytettä). Näytemateriaaleiksi sopii respiratorinen tikkunäyte, joka voidaan laittaa suoraan viruksia inaktivoivaan eNAT(Copan)-puskuriliuokseen.

SARS-CoV-2 -koronavirus, influenssa A, influenssa B ja RS-virus aiheuttavat akuutin respiratorisen infection samankaltaisilla oireilla. Erotusdiagnostiikka on tärkeää, jotta hoito- ja muut jatkotoimenpiteet voidaan kohdentaa oikein mahdollisimman nopeasti. Testi tunnistaa kaikki yllä olevat virukset nenänielunäytteestä.

Uusi versio tuotteesta SARS-CoV-2, Flu A/B + RSV Assay Kit. Testin uusi esikäsittelymenetelmä tuo helppoutta ja nopeutta testin suorittamiseen sekä parantaa työturvallisuutta. Uuden esikäsittelymenetelmän myötä myös testin herkkyys on parantunut entisestään ja tulokset valmistuvat vain 50 minuutissa (neljä samanaikaista näytettä). Näytemateriaaleiksi sopii respiratorinen tikkunäyte, joka voidaan laittaa suoraan viruksia inaktivoivaan eNAT(Copan)-puskuriliuokseen.

Tuote on saatavilla näissä maissa:

  • Suomi
  • Viro
  • Latvia
  • Liettua

Avainsanat

COVID-19 PCR

Samankaltaisia tuotteita

Yhteyshenkilöt